Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de mig miler de nens i nenes fan cagar el Tió a Ripollet

Uns 550 nens i nenes de Ripollet van participar el passat diumenge, 23 de desembre, al tradicional Caga Tió, organitzat pel Centre d'Esplai l'Estel. L'acte es va celebrar enguany a la rambla de Sant Esteve, davant el Mercat Municipal, i va comptar amb l'actuació de l'animador infantil Santi Ortiz.

El Tió és un dels nombrosos actes que conformen l'agenda cultural d'aquest Nadal:

Continua el Quinto al Kftí
Els dies 25 i 26 de desembre, a les 23 h. i a les 18 hores, respectivament, els Diables de Ripollet realitzaran les sessions de Quinto al Kftí.

Concert solidari a Ripollet
El proper dijous, 27 de desembre, el Cor Montserrat, sota la direcció de Llorenç Castelló, realitzarà un concert al Teatre Auditori, a les 21 hores. El preu de les entrades és de 5 euros, i es poden adquirir al Centre Cultural, des del dia 20 de desembre.

Quinto a El Local
El dia 28 de desembre a partir de les 20 hores. Al carrer de Monturiol, 32.

Nits de Música sobre Nadal
El dia 28 de desembre, a la seu de l'Agrupació Pessebristes de Ripollet tindrà lloc una nova sessió de Nits de Música, a les 20 hores, organitzada per l'Associació d'Espectadors. L'acte, presentat per Àngel Esteve, tractarà sobre el Nadal a la Música.

Recollida de cartes als Reis
Els propers dies 30 de desembre i 2 de gener els Reis Mags d'Orient visitaran la nostra ciutat per recollir les cartes de tots els nens i nenes. Els punts de trobada són, el dia 30, a la Plaça de Pere Quart, a partir de les 11.30 hores i el dia 2, al barri de Pont Vell, a partir de les 17 hores. Aquest acte, així com la calvalcada, està organitzat per l'entitat Ripollet Costums i Tradicions.

Cap d'Any al Pavelló Joan Creus
Aquesta revetlla de Cap d'Any la podrem celebrar al ritme del grup Sergi Betty, al Pavelló Joan Creus. L'acte està organitzat per l'Associació d'Amics del Ball. El preu de les entrades serà de 25 euros pels no socis i de 20 euros pels socis.

La Cavalcada de Reis torna a Ripollet
Els Reis arribaran a Ripollet a les 17 hores, al barri de Pont Vell, on els rebrà l'alcalde i els acompanyarà fins al Parc del Riu Ripoll, on recolliran les claus de totes les cases de la ciutat per poder fer el repartiment de regals. A les 18.30 hores començarà la cavalcada que realitzarà el recorregut pels carrers de Balmes, Sant Jaume, València, rambla de Sant Jordi, Sant Esteve, Pinetons i acabarà a l'avinguda de Maria Torras.