Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio inicia la programació de Nadal

Des del 24 de desembre i fins el proper 6 de gener, Ripollet Ràdio emet la seva programació de Nadal. La música i la informació tornaran a ser els protagonistes. Així, s'emetrà un resum informatiu de l'any i es retransmetran la Cavalcada i el sorteig de Nadal de la Unió de Botiguers.

Música i notícies
De dilluns a divendres, podreu sentir de 10 a 13 hores 'La Cançó del Nadal', durant la tarda 'Clàssics Contemporanis' i a la nit el programa 'Ongo Bongo', amb música chill-out. Els butlletins informatius i les agendes culturals continuaran emetent-se cada hora, des de les 10 del matí i fins les 20 hores.

Ripollet Ràdio també celebrarà el Cap d'Any, amb una selecció musical de revetlla i emetrà en directe la Cavalcada de Reis, el dia 5 de gener; i el sorteig de Nadal de la Unió de Botiguers, el dia 13 de gener.

Info 2007
El proper divendres, 28 de desembre, s'emetrà l'INFO 2007, de 13 a 14 hores. El programa repassarà els principals esdeveniments de l'actualitat local i inclourà una entrevista amb l'alcalde de Ripollet. L'espai es podrà descarregar des de la web municipal ripollet.cat el mateix divendres. L'INFO 2007 es remetrà el dia 28, a les 18 hores, així com els diumenges 30 de desembre i 6 de gener, a les 13 hores i els dies 31 de desembre i 4 de gener a les 13 i les 16 hores.