Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple ordinari del 20 de desembre

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat 20 de desembre el darrer Ple de l'any, on el punt més destacat va ser l'aprovació del pressupost per al 2008, que supera els 33 milions d'euros, dels quals 7,5 es destinaran a inversions. Aquest punt va ser aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern de PSC i CiU i els vots en contra dels grups de l'oposició, CpR i PP. Vegeu pàg. 3.

L'ordre del dia del Ple, amb 10 punts, també va incloure l'aprovació definitiva de les ordenances fiscals per al 2008, que han pujat una mitjana del 2,7%, una vegada desestimades les al·legacions presentades pel Compromís. Van estar a favor PSC i CiU i en contra els dos partits de l'oposició: CpR i PP.

El Ple de desembre també va autoritzar a l'empresa Grupo Sergesa SA a fer una hipoteca sobre la concessió administrativa per a la construcció de la residència de la 3a edat, amb un pressupost de més de 17 milions d'euros i subjecta a un termini de 50 anys. Al vot favorable de l'equip de govern també es va sumar el de PP, mentre que el CpR va estar en contra, ja que considera que aquest servei hauria de ser de gestió pública directa.

Un altre punt aprovat va ser la designació dels membres que conformaran el comitè d'avaluació i seguiment del Pla del barri de Can Mas. Va votar a favor l'equip de govern de PSC i CiU, mentre que CpR i PP es van abstenir.

També es va donar llum verda a la minuta del conveni, signat entre l'Ajuntament i el Departament de Salut de la Generalitat, pel qual el consistori avançarà els diners per a la construcció del CAP III, que seran posteriorment reintegrats pel CatSalut. Aquest acord, tramitat d'urgència, es va prendre amb els vots a favor de tots els grups, amb excepció del CpR, que s'hi va abstenir.

Mocions
Es va aprovar la presentada pel COP-CpR, modificada en Junta de Portaveus, en contra dels aliments transgènics. Li van donar suport PSC i CiU, mentre que el PP s'hi va
abstenir.

Es traspassa la gestió del cobrament de multes i l'impost de circulació a la Diputació
L'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona assumirà pròximament la gestió i cobrament de les multes de trànsit de la Policia Local i l'impost de circulació, tant en període voluntari com dels impagats.

Els canvis de nom i domiciliacions es podran tramitar a l'oficina que l'ORGT té al carrer de Padró, 9. Quant a les altes, el primer impost de circulació es podrà pagar directament a les oficines de Trànsit de Barcelona o Sabadell en el moment de matricular-lo. Finalment, es recomana la domiciliació bancària, ja que estalvia oblits i desplaçaments. També es podrà pagar amb tarja. Més informació a la web www.orgt.diba.cat