Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 12 de desembre de 2007

Entre els punts de la Junta de Govern Local, cal destacar l'adjudicació de les obres de la rambla de Sant Esteve entre els carrers del Sol i Nou. Aquesta nova fase la durà a terme l'empresa SEFISA i el termini d'execució és de set mesos. Està previst que les obres es comencin la primera quinzena de febrer i tindran un cost de 7.121.161 euros.
D'altra banda es va aprovar també el concurs per a la contractació dels serveis de consultoria per a la coordinació i gestió dels programes del Pla de Barris de Can Mas. L'import de la licitació és de 139.200 euros.

També es va aprovar el Pla municipal d'adequació de la il•luminació exterior de Ripollet que s'ha d'adequar a la normativa i que controlarà la contaminació lumínica del municipi. Per últim destaquen tres subvencions: la primera, pel Centre Especial de Treball Sant Martí que treballa per la integració de persones amb disminució psíquica. El taller ocupacional d'Aspasur també rebrà una ajuda a traves del departament de Serveis Socials. Per últim destaca la campanya ‘Cap Infant Sense una Joguina', que comptarà amb el suport de l'Ajuntament perquè tots els nens i nenes de Ripollet tinguin el seu regal el dia de Reis.