Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple ordinari del 20 de desembre

L'Ajuntament de Ripollet acull aquest dijous, 20 de desembre, la sessió ordinària del Ple de desembre, que s'ha avançat amb motiu de les festes de Nadal. En aquesta sessió, amb 10 punts a l'ordre del dia, se sotmetrà a aprovació el pressupost per al 2008, que supera els 33 milions d'euros, dels quals 7,5 es destinaran a inversions.

L'ordre del dia del Ple també inclou l'aprovació definitiva de les ordenances fiscals. A més, es tractarà l'autorització per a hipotecar la concessió administrativa de la residència de la 3a edat i la designació de membres del comitè que realitzarà el seguiment de l'aplicació del projecte de la Llei de barris a Can Mas.

Altres punts que se sotmetran a aprovació serà la delegació en la Diputació de Barcelona de la gestió de multes, així com de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica. També es presentarà, com a proposta d'urgència, l'aprovació de la minuta del conveni per a la construcció del CAP III. La sessió, que s'iniciarà a les 19.30 hores, es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM).

R.H.