Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la mostra de treballs del programa d'arts visuals de l'Eduart.

Els alumnes del programa d'arts Visuals del projecte Eduart van presentar, el passat 18 de desembre, l'exposició que recull tota la feina feta durant el curs. La mostra està basada en les diferents siluetes que els nois i noies van fer treballant el concepte de la llum i l'espai. A l'acte d'inauguració van assistir el regidor de Cultura, Ferran Tornel, la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, així com els pares dels artistes i les monitores del curs. L'exposició es podrà veure fins el 6 de gener a la Sala d'Art del Centre Cultural.

L'Eduart és un projecte d'educació artística en els àmbits de les arts visuals i escèniques que substitueix a l'anterior programa d'extraescolars. És la primera vegada que es desenvolupa un programa d'aquestes característiques al centres educatius del municipi. L'EduArt neix amb l'objectiu d'apropar l'art als alumnes de primària i defensa un plantejament educatiu i contemporani realitzat per professionals especialitzats.
En total hi participen 7 escoles de Ripollet i el Centre Obert La Placeta. Us recordem que el programa compta amb dos grans eixos: l'àmbit de les arts visuals (amb l'objectiu d'experimentar i treballar a través de l'aplicació de diferents procediments creatius) i l'àmbit de les arts escèniques (amb l'objectiu de conèixer i fomentar els recursos expressius propis). Així, l'Eduart començarà amb 10 grups d'arts escèniques i 8 grups d'arts visuals repartits entre les diferents escoles. El nombre total d'inscrits ha estat de 187 alumnes, tot i que hi ha grups que compten amb algunes places lliures on encara està oberta la matriculació.