Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada d'ajustades victòries per al CTT Ripollet

L'equip de Divisió d'Honor Masculina del Club Tennis Taula Ripollet va guanyar per un ajustat 4-3 a l'equip del CTT Bàscara, mentre que els nois de Primera Divisió també van guanyar 4-3 contra el TT Parets. Pel que fa a les noies, l'equip de Primera Divisió del Finques Ripollet va perdre a Mallorca per 4-2 amb l'equip Inca TTC.

Els equips de Sandacos Ripollet van guanyar tots dos. A Superdivisió Catalana, van guanyar 4-1 a Tarragona contra el Club Gimnàstic, mentre que a Segona Provincial Sènior, l'equip ripolletenc va guanyar per 4-3 al TT Jema Congrés.
Per finalitzar, a la lliga de veterans, l'equip del CTT Ripollet de 2ª provincial va perdre amb l'equip Agrupació Congrés A per 4-3. A la lliga de 3ª provinciar, el CTT Ripollet va guanyar a l'equip del Centre per 4-2.

Circuit Horitzó
Dissabte, 15 de desembre, al matí, es va celebrar a Reina Elisenda la quarta fase de la categoria aleví-infantil del Circuit Horitzó. La competició estava dividida en 3 grups de 16 jugadors, de major a menor nivell de joc, determinat pel rànquing general de la competició i els resultats de les altres fases. Els participants del CTT Ripollet van ser, al nivell A: Andy Frey i Anna Ibáñez, que van quedar en 2a i 5a posició, respectivament. I al nivell C van participar Iván Fernández i Karl Frey, que van acabar en 5ª i 11a posició, respectivament.

Foto: Equip Divisió d'Honor Masculina.

R.H.