Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Joventut Socialista de Ripollet dóna suport al Consell Municipal de Joventut.

La Joventut Socialista de Ripollet ha manifestat, a través d'un comunicat de premsa, la seva satisfacció per la constitució del Consell Municipal de Joventut. Segons han informat, consideren que el Consell “reflexa la diversitat del jovent de la vila i a més s'ha constituït amb il·lusió i ganes de treballar”. Lamenta també l'absència del principal grup de l'oposició i la utilització partidista que fan d'aquesta iniciativa amb les seves crítiques tant als mitjans de comunicació com als plens.

Es per això que “des de la JSC volem encoratjar al Compromís per Ripollet a deixar de banda aquests interessos partidistes i a treballar pel jovent i per la participació dels joves en el marc del CMJ.” Aquesta és la desposta a les crítiques que la regidora del Compromís per Ripollet, Maria Ruiz, va fer a través d'un comunicat de premsa on feia pública la voluntat dels seu grup de declinar la participació en aquest òrgan. Segons Ruiz "el CMJ no té cap credibilitat ni legitimitat per a discutir ni dictaminar res sobre política juvenil de l'Ajuntament, donat la manca de representativitat que hi ha".

D'altra banda, per la Joventut Socialista, la constitució d'aquest òrgan “és una oportunitat que mai hem tingut els joves de Ripollet per participar i portar la nostra veu al govern municipal. Entenem el CMJ com un lloc de trobada, d'aportació d'idees i de debat, i no com una excusa per l'enfrontament polític.”