Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pressupost 2008 de la Mancomunitat Intermunicipal es queda a les portes del milió d'euros

La Comissió Gestora de la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac va aprovar el passat 14 de desembre el pressupost per a l'any 2008, que ascendeix a 965.703,75 euros. Aquesta quantitat suposa un increment del 21,7% respecte el pressupost de 2007.

L'augment ve donat, principalment, per les aportacions previstes per a la reforma de l'edifici de Creu Roja, pressupostada en 372.402 euros. A això cal sumar l'aportació de 120.000 euros, per a la redacció del projecte del futur hospital comarcal Ernest Lluch, que pagarà la Mancomunitat intermunicipal en concepte d'avanç a la Generalitat de Catalunya, per tal d'agilitar el procés administratiu. Una altra de les principals despeses, anirà destinat a l'elaboració del Pla estratègic de la Mancomunitat, amb un cost de 50.000 euros.

A la reunió també es va fer seguiment de l'estat del projecte de l'hospital. El president de torn de la Mancomunitat, l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, va recordar la propera reunió amb la consellera de Salut i que el tràmit de la cessió de terrenys està ja en la seva recta final, pendent de l'aprovació definitiva de la modificació puntual del PGM del sector discontinu Redosa-Vallençana.

Propera reunió amb Marina Geli
El president de torn de la Mancomunitat, l'alcalde de Montcada, César Arrizabalaga, va avançar en relació a l'hospital que el proper 25 de gener la consellera de Salut, Marina Geli, es reunirà amb els alcaldes mancomunats i l'alcaldessa de Barberà per a presentar-los el Pla funcional de l'equipament i el calendari d'obres previst. Arrizabalaga també va explicar que esperen que l'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General Metropolità del sector discontinu Redosa-Vallençana, necessària per a poder fer la cessió a la Generalitat dels terrenys on es construirà l'hospital, es produeixi a mitjan de l'any vinent.