Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tennis Taula local acaba amb èxit el Zonal de Saragossa

Els passat pont de la Constitución, els equips local del Tennis Taula de Ripollet, van participar al Torneig classificatori Zonal (Zona Est) de Saragossa. En aquesta prova els 10 millors jugadors de cada categoria es classificaven per jugar el Torneig Estatal a Valladolid al mes de febrer de 2008. D'altra banda, els 6 primers classificats al rànquing estatal actual estaven exempts de jugar aquest campionat i aniran directament a jugar l'Estatal. Els jugadors del C.T.T.Ripollet que es troben en aquesta situació són: Mireia Badosa (aleví femení) 6a al rànquing, Berta López (infantil) 1a, Long Li Yi (sub-21) 6è i Cristina Vico i Anna Roselló (sub-21) 4a i 5a al rànquing.

A la categoria benjamina, Karl Frey i Júlia López van aconseguir pujar al podi a la primera posició, a masculí i a femení respectivament. Laura Chirita va perdre la final per 3-2 amb la seva companya Júlia López aconseguint així la plata. Pel benjamí Sergio Ortega va ser el seu primer Torneig Zonal i no va poder classificar-se quedant finalment 21è.

A la categoria aleví masculí, Raúl Porta aconsegueix l'or i Andy Frey va quedar 11è, i a la femenina Anna Ibáñez va obtenir la 5a posició. A infantil, no va aconseguir classificar-se cap dels jugadors: al masculí, Enric Piñol va quedar 17è i Iván Fernández va jugar també els seu primer Torneig Zonal i no va poder passar de grup, i a femení: Meritxell Ferret va assolir la posició 13a.

Finalment, a la categoria sub-21 femenina, Marta Zamorano va aconseguir el quart or pel C.T.T.Ripollet i a la maculina, Àngel Carrión s'aconsegueix classificar amb la 8a posició.