Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Festa de Nadal per a la Gent Gran

El proper diumenge, 16 de desembre, a partir de les 12 hores, al Pavelló Municipal Joan Creus, la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet organitza una nova edició de la Festa de Nadal per a la Gent Gran.

Com és tradicional, a aquesta festa, estan convidats tots els veïns i veïnes del municipi i, de forma molt especial, els 4.400 ripolletencs i ripolletenques majors de 65 anys. A partir de les 12 hores, el Pavelló Joan Creus s'omplirà de música i ball, amb les actuacions de diferents entitats de Ripollet, com la Coral Los Estupendos, l'Asociación Rociera Alegrías del Sur, l'Associació per la dansa i el son, el Cuadro Andaluz de Ripollet, els Amics del Ball i la Peña Macarena, així com l'escola de música i dansa Tiorba, de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta festa serà el tret de sortida que marcarà l'inici del calendari de les festes nadalenques que se celebren al municipi. Servirà també com a punt de trobada de totes les persones grans de Ripollet que, a més de gaudir de les diferents actuacions, s'enduran a casa un obsequi de l'Ajuntament.