Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés constitutiu del Consell Municipal de Joventut

El regidor de Joventut, Ferran Tornel, s'està reunint aquesta setmana amb els delegats dels IES de Ripollet per tal d'explicar el funcionament del Consell Municipal de Joventut. Recordem que actualment està obert el procés de constitució d'aquest òrgan de caràcter consultiu, de participació i assessorament i que té previst celebrar la primera sessió el proper 12 de desembre.

El Consell Municipal de Joventut estarà integrat per la presidència, el plenari, les comissions de treball i la secretaria. El principal òrgan de treball serà el plenari, format per 19 membres d'entre 16 i 29 anys. Aquests seran 4 representants d'entitats juvenils, 1 de culturals, 1 d'entitats esportives, 1 representant de les entitats veïnals, i 1 de cada secció juvenil dels partits polítics amb representació consistorial. A més, a banda de 4 joves voluntaris o escollits aleatòriament a través del padró, també hi seran presents 4 representants dels instituts de secundària de Ripollet: IES Palau Ausit, IES Can Mas, IES Lluís Companys i l'Escola Sant Gabriel.
La regidoria de Joventut és conscient del paper fonamental que desenvolupen els centres educatius en la formació, assessorament i informació als joves. És per aquest motiu que hi seran especialment representades en el Consell Municipal de Joventut. En aquest sentit, Ferran Tornel es reunirà amb tots els centres d'educació secundària per explicar i resoldre tots els possibles dubtes referents a aquest nou òrgan.

FOTO: El regidor de Joventut, Ferran Tornel, en el darrer Ple municipal.

L.P.