Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

30 parelles voluntàries per la llengua

L'Oficina de Català de Ripollet, del Consorci per la Normalització Lingüística, torna a posar en marxa un any més el programa Voluntaris per la Llengua. El passat 22 de novembre va tenir lloc, al Centre Cultural de Ripollet, la presentació de l'activitat, que enguany compta amb un total de 30 parelles lingüístiques inscrites.

La iniciativa consisteix en la celebració de 10 trobades, de caràcter setmanal, on l'aprenent posa a prova la seva fluïdesa en català en situacions de converses quotidianes, de la mà del voluntari ensenyant. Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet i és gratuïta.

D'altra banda, aquest mes de desembre es reprèn el servei d'autoaprenentatge de català, adreçat a aquelles persones que no poden o no volen assistir a un curs i que opten per millorar en seu nivell de català amb l'ús de materials interactius.
Aquesta activitat, coordinada per la mateixa Oficina de Català, té lloc els dimarts i divendres a la Biblioteca de Ripollet i els dimarts i dijous a l'Escola d'Adults Jaume Tuset.

Per últim, una vegada acabats els cursos quadrimestrals, del 12 al 20 de desembre es tornaran a obrir les preinscripcions per als nous cursos de català. N'hi ha des d'inicials a de perfeccionament i per obtenir els titolacions oficials. Per a més informació, adreceu-vos a l'oficina, dins el Centre Cultural, rambla de Sant Jordi, 4, Telèfon 93 586 45 73 i correu ripollet@cpnl.cat.