Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Ripollet presenten la campanya de Nadal

La Unió de Botiguers, conjuntament amb l'Ajuntament de Ripollet, han presentat la campanya de comerç per aquest Nadal 2007. Sota el títol “Tot a un pas”, l'objectiu és potenciar el comerç local. Com l'any passat, se sortejaran tres premis de 2.000 euros entre tots els clients que facin les seves compres nadalenques en algun dels comerços associats a la UBR. Els guanyadors se sabran el diumenge 13 de gener en un acte que tindrà lloc al Teatre Auditori.


D'altra banda, segons ha informat el regidor de Comerç, Joan Fandos, és possible que es realitzi una segona edició de l'àlbum de cromos “Ripollet pas a pas”, ja que aquesta iniciativa, duta a terme amb motiu del vintè aniversari de la UBR, ha tingut un gran èxit entre els ripolletencs. Fins al moment s'han entregat un total de 2.300 àlbums cosa que demostra que la iniciativa ha tingut una gran rebuda per part de la població de Ripollet, segons ha explicat Joan Serrano, president de la UBR. Serrano no descarta que en el proper Ripostock, previst per al mes de març, es realitzi un intercanvi de cromos perquè tothom pugui acabar l'àlbum.
Tornant a la campanya de Nadal, el president de la UBR ha volgut destacar que s'ha seguit la línia de l'any passat, i ha explicat que la única diferència és que, aquest any, el cartell promocional mostra les cames d'un home enlloc de les d'una dona. Serrano ha explicat que el sorteig de tres premis de 2.000 euros es realitzarà el diumenge 13 de gener en un acte al Teatre Auditori, i que els guanyadors podran fer les seves compres, als comerços associats, el dissabte dia 19 de gener.


FOTO: El regidor de Comerç, Joan Fandos, i el president de la Unió de Botiguers de Ripollet, Joan Serrano.

L.P.