Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els instituts de Ripollet participen a les Jornades Anuals de Formació de Delegats

Un total de 23 joves dels diferents centres educatius de Ripollet, acompanyats pels seus professors i les dinamitzadores del Casal de Joves, participen, el proper 4 de desembre, a les Jornades Anuals de Formació de Delegats dels Centres d'Educació Secundària.

Aquesta trobada està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet, així com d'altres ajuntaments que també participen a la jornada. L'objectiu de l'acte, que tindrà lloc al complex Flor de Maig de Cerdanyola, durant tot el dia, és que els joves aprenguin les responsabilitats i competències que tenen els seus càrrecs com a delegats de classe, així com a posar en comú aspectes diversos, dubtes i suggeriments que en puguin sortir.

Aquestes sessions permetran que grups de joves de diferents municipis, que també hi participen, com Matadepera, Castellar del Vallès, Sentmenat, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola, es trobin i aprenguin de manera conjunta processos de participació en els seus centres.

Després d'aquesta sessió, el grup de Ripollet, realitzarà l'elecció dels representants dels diferents IES del municipi, al Consell Municipal de Joventut. Aquestes Jornades estan incloses dins del catàleg d'activitats del Pla Local de Joventut 2005-2008.

Foto: Fotografia arxiu, trobada any 2003.

F.R.