Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua la campanya sobre la Sida

Amb el lema 'Joves, sexualitat i Sida', continua la campanya de prevenció i salut del Casal de Joves de Ripollet que, properament, té previstes dues activitats informatives adreçades especialment als joves: els estands informatius i una xerrada sobre salut al Kftí.

L'estand comptarà amb material de prevenció sobre la Sida i les malalties de transmissió sexual. També es projectaran els missatges dels joves de la campanya 'Comunica't', que es va realitzar l'any passat. Aquest acte es realitzarà aquest divendres 30 de novembre, a partir de les 17 hores, davant del Casal de Joves.

D'altra banda, es durà a terme una xerrada informativa a càrrec d'un agent de la salut de la Tarda Jove del CAP. L'objectiu d'aquesta activitat és aclarir els dubtes relacionats amb la sexualitat a l'adolescència i la joventut, així com els falsos mites i aspectes preventius. Aquest acte, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Ripollet, es farà el 3 de desembre a les sis de la tarda, al Kftí del Casal de Joves i és totalment gratuït.

Aquestes activitats formen part del Pla d'actuacions del Pla Local de Joventut Ripollet 2005-2008.

F.R.