Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El C.T.T. Finques Ripollet triomfa a Madrid

El cap de setmana del 24 i 25 de novembre l'equip del Finques Ripollet, amb motiu de la lliga de Divisió d'Honor Femenina, va viatjar a Madrid. El primer partit va ser dissabte on les jugadores Milena Tzetzova, Anna Rosselló i Cristina Vico van guanyar al CD Tenis de Mesa Rivas per un contundent 4-0. Diumenge també van guanyar a l'equip de Las Rozas, aquesta vegada per 4-1.

Per la seva banda, l'equip de Divisió d'Honor Masculina, format per Miquel Arnau, Marc Clotet i Long Li Yu, va perdre amb el Club Falcons Sabadell per un ajustat 4-3.
Pel que fa a la Primera Divisió, les noies van perdre per 4-0 amb el C.T.T. Bàscara, l'equip que va primer en la classificació. Els nois van guanyar al C.T.T. Ateneu 1882 per 4-2.
Per acabar amb les lligues, en Superdivisió Catalana, el Sandacos Ripollet va guanyar a l'equip del C.N. Mataró Quadis per 4-2.

També el passat dissabte 24 de novembre es va disputar la 3a fase del Circuit Horitzó aleví-infantil. La competició estava dividida en 6 grups de 16 jugadors. Al grup A, Júlia López va quedar 2a, Anna Ibáñez 10a i Andy Frey, 13è. Al C, Iván Fernández va quedar 6è i Karl Frey, 9è. Per últim al grup E-1, Laura Chirita va quedar 2a.

Per últim destacar que en el rànquing català d'aquesta temporada 2007/2008 els jugadors del C.T.T. Ripollet ocupen bones posicions a les seves categories corresponents. Hi ha, en concret, quatre jugadores classificades en la primera posició del rànquing de Catalunya: Júlia López a la categoria benjamina, Mireia Badosa a aleví, Berta López a infantil i Cristina Vico a la categoria sub-21.

Foto: Pertanyent a la Primera Divisió Femenina, l'equip CTT Bàscara: Sònia Badosa, Marta Alech i Eulàlia Santilari, l'àrbitre, i l'equip Finques Ripollet: Berta López, Mireia Badosa i Meritxell Ferret.