Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP mostra la seva preocupació pel retard en la construcció de l'Hospital Comarcal

Els portaveus populars de Cerdanyola, Montcada i Ripollet van exposar el passat divendres, 23 de novembre, en els terrenys on s'ha de construir l'Hospital Comarcal Ernest Lluch, la seva preocupació pel retard en les obres d'aquest equipament. La regidora de Montcada i diputada el PP al Parlament de Catalunya, Eva Garcia, va explicar que el seu grup ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat per a l'any 2008, després d'haver comprovat que "no hi ha ni un sol euro per a l'hospital", ni per a l'execució ni per al projecte.

El portaveu popular a Ripollet, Pere Calviño, va comentar al respecte que esperen que la seva esmena prosperi, argumentant que "el col·lapse sanitari a la nostra comarca és bastant greu". Calviño també va assegurar que "la situació en la que ens trobem és un engany", fent referència a que abans de les eleccions es parlava del nom de l'hospital i de la primera pedra i que ara no s'hi dedica ni un euro.

Els portaveus popular també van qualificar com a "acte ridícul i de cara a la galeria" la manifestació dels alcaldes de les poblacions afectades quan van dir que avançarien els diners del concurs d'idees per a l'hospital, sabent que la Generalitat no hi havia destinat cap partida als seus pressupostos.

R.H.