Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PUOSC 2008-2012 invertirà un mínim de 11,5 milions d'euros al Vallès

La directora dels serveis territorials a Barcelona del departament de Governació i Administracions Públiques, Violant Mascaró, va assegurar el passat dimecres, 21 de novembre, que el Vallès Occidental rebrà una subvenció mínima de més d'11,5 milions d'euros del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al període 2008-2012.

Aquesta afirmació la va realitzar durant una sessió informativa sobre el Pla, amb alcaldes i regidors de la comarca, a la que va assistir la tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Ripollet, Rosa Martín. Aquesta inversió prevista representa un increment de més del 80% en relació a la subvenció mínima garantida a l'anterior període.

Els ajuntaments tenen ara fins el proper 27 de desembre per a presentar les seves peticions i projectes. En aquesta convocatòria s'inclouen, per primera vegada, entre les actuacions les obres de suport a infraestructures de telecomunicacions, que passen a ser considerades serveis bàsics per a la població. Una altra de les novetats importants de la nova convocatòria és l'ampliació de la durada del Pla, que passa a ser quinquennal.

Foto: El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, i la directora dels serveis territorials a Barcelona del departament de Governació i Administracions Públiques, Violant Mascaró.

R.H.