Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran participació al Kftí de tarda

El primer trimestre del KFTÍ de tarda ha superat amb escreix les expectatives plantejades des del Casal de Joves, comptant amb una alta participació i implicació per part dels joves. Prop d'una trentena de joves segueixen setmanalment les activitats i tallers organitzats des del Casal. La resta de joves apuntats estan en llista d'espera pel proper trimestre.

El Kkftí de Tarda és un programa del Casal de Joves de Ripollet que treballa tres dies a la setmana amb joves de 12 a 16 anys en el temps de lleure. Al Kftí es fan diferents activitats en funció de les edats: els de 12 a 14 anys, es centren més en l'àmbit de les noves tecnologies, amb un taller de multimèdia; els de 15 i 16 anys, potencien les seves habilitats artístiques fent un taller de curtmetratges. Ambdós grups tenen espais de relació per fer activitats temàtiques conjuntes així com espai de reforç escolar.

Al mes de gener començarà el segon trimestre de Kftí de tarda amb noves propostes adreçades a la població juvenil. Per més informació, els interessats es poden adreçar al Casal de Joves, a la Rambla Sant Jordi 6, al telèfon 935864652 o a l'adreça pij@pmcij-ripollet.org. Aquesta és una activitat recollida al Pla d'actuacions del Pla local de Joventut de Ripollet 2005-2008

Connexió a Internet gratuïta al Punt d'Informació Juvenil
Aquest any la Regidoria de Joventut ha renovat també els ordinadors del Punt d'Informació Juvenil que estan oberts a tota la població d'entre 12 a 29 anys que necessitin connexió a Internet, demanar informació a la informadora o consultar la viatgeteca.