Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la campanya de prevenció 07 'Joves, sexualitat i Sida'

El passat 14 de novembre van començar les activitats de la campanya de prevenció 2007, 'Joves, sexualitat i Sida', organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. La campanya s'ha plantejat des d'una vessant molt lúdica, per tal de trencar els tabús en relació a la Sida i el sexe que encara existeixen. La finalitat de la campanya és desenvolupar entre els joves comportaments saludables en relació a les malalties de transmissió sexual.

La campanya, que finalitzarà el proper 14 de desembre, inclou quatre tipus d'activitats: concursos, estands informatius, activitats temàtiques i dues exposicions.

Com a novetat d'aquest any s'ha presentat un concurs de fotografia, per a joves entre 12 i 29 anys, amb el nom 'La Sida en imatges'. Respecte l'any anterior, es tornarà a repetir el 'Comunica't', als instituts de Ripollet, que consisteix en demanar reflexions sobre el tema de la Sida als joves. Els cinc guanyadors tindran un sopar per a dues persones en un restaurant de Ripollet.

Els estands informatius es situaran a tots els instituts, a la Biblioteca Municipal, al Centre Cultural i a Serveis Socials. El dia 30 de novembre, a partir de les sis de la tarda, es situarà un estand especial al Casal de Joves.

També es realitzaran tres tipus d'activitats temàtiques, com el Twister de la Sida, el visionat de curts el proper 23 de novembre, a les sis de la tarda, al Kftí, i una xerrada col·loqui amb un agent de salut, que encara està per determinar.

Finalment hi haurà també dues exposicions. La primera consistirà en un preservatiu gegant, amb els missatges de la campanya de l'any passat, que s'instal·larà a l costat de l'estand del Casal de Joves, el dia 30 de novembre. El mateix dia, també es col·locarà un llaç vermell gegant al vestíbul del Centre Cultural, que es podrà veure fins el 14 de desembre, amb més missatges del joves.


Les diferents actrivitats es van presentar el passat dijous, 15 de novembre en roda de premsa, per part del regidor de Cultura i Joventut Ferran Tornel i les dinamitzadores juvenils Maria José Morcillo i Marta Gómez. Aquesta campanya forma part del Pla local de Joventut de Ripollet 2005–2008 del Casal de Joves del Patronat Municipal de Cultura i Joventut.

F.R.

Foto:

- Marta Gómez, Ferran Tornel, Maria José Morcillo, durant la presentació de les activitats.