Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Mai Més edita una guia didàctica sobre el CD-Rom 'Racisme i feiximes: Mai Mes!'

Una vintena de persones van participar dimecres, 14 de novembre, per la tarda a la xerrada que l'Associació Mai Més! va realitzar a la Biblioteca Municipal, amb motiu de la presentació de la Guia Didàctica del CD-Rom 'Racisme i feixisme: Mai Més!. La guia recull eines pels professors de secundària, que complementen el DVD, que ja tenia editat l'entitat, amb propostes d'activitats i models d'avaluació.

Eva Freter i Marc Padró, membres de l'entitat, van ser els responsables de presentar la nova guia, que es distribuirà pels instituts de Ripollet. Tal i com van explicar, la guia neix amb la voluntat de complementar el DVD que ja havien publicat. El material didàctic i els vídeos, arxius fotogràfics i la música del CD es podran també descarregar de la web de l'entitat. www.maimes.cat.

Després de la presentació es va donar pas a una xerrada sobre 'Propostes participatives a l'educació secundària', a càrrec de Adriana Aubert, membre del Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques i Joan Pagès Blanch, director del Departament de Didàctica de la Llengua, de la Literatura i de les Ciències de la UAB.

F.R.