Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

La Regidoria de Polítiques de Igualtat ha presentat pels propers 19, 20 i 25 de novembre el programa d'activitats amb motiu de la celebració internacional del Dia contra la Violència vers les Dones. Es faran dues xerrades col·loquis, al Teatre Auditori i a la Biblioteca i el dia 25 es realitzarà la lectura del manifest.

Dilluns 19 de novembre, tindrà lloc la primera xerrada amb el títol 'Grup d'homes', al Teatre Auditori de Ripollet, a partir de les quatre de la tarda. Dimarts, 20 de novembre es farà la segona xerrada, sobre 'La concepció de l'amor romàntic i el maltractament psicològic', a la Biblioteca Municipal. Les psicòlogues Mery Levi i Sandra Ortiz seran les ponents del col·loqui que es realitzarà a dos quarts de set del vespre. Finalment, el dia 25 de novembre, Amics del Teatre llegiran el manifest, a dos quarts de dotze del migdia, a la rambla de Sant Jordi.

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera ha declarat, en nota de premsa que “tots i totes hem de dir prou a aquesta injusta situació i hem de lluitar amb l'esperança que en un futur no gaire llunyà aquest dia celebrem l'eradicació de la violència masclista”. Recordem que fins el dia d'avui, 79 dones, a tot l'Estat, han estat víctimes mortals de la violència domèstica.

F.R.