Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió de Botiguers aplega més d'un centenar de comerciants al sopar del seu vintè aniversari

El passat dissabte, 10 de novembre, la Unió de Botiguers de Ripollet va celebrar, al Poliesportiu Municipal, el sopar de gala del 20 aniversari de l'entitat. Més d'un centenar de persones, entre comerciants i autoritats, van gaudir de l'acte, on es va fer atorgament de diferents trofeus d'homenatge i obsequis per a tots els assistents. Entre els regals, hi havia l'àlbum de fotos 'Pas a Pas', que els comerços repartiran als seus clients. Les persones que completin l'àlbum podran participar en un sorteig el proper Sant Jordi.

Després de tallar el pastís d'aniversari, les autoritats van realitzar les seus parlaments. A l'acte van participar, com convidats, Rafael Puga, president de l'Agrupació de Botiguers i Comerciants de Catalunya; Carles Marles, president de la Comissió de Comerç Interior i Turisme de la Cambra de Comerç i Roser Cavaller, cap d'àrea de Coordinació d'Actuacions Territorials de la Generalitat de Catalunya.

Joan Serrano, president de la UBR, va donar inici a l'acte fent un breu record de la història de l'entitat. Per la seva part, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor de Comerç, Joan Fandos van felicitar a la UBR pel seu treball. L'alcalde va destacar com ha canviat el comerç en aquests vint anys i que la UBR ha assolit tots els reptes que s'ha plantejat.

Després dels parlaments, es va donar pas als diferents homenatges. Els primers obsequis van ser pels comerços Delfina, Funny People, Vergara Pell i Viatges Europa, que també celebraven el seu 20è aniversari. Els quatre expresidents de l'entitat Xavier Dubà, Pere Riera, Miquel Querol i Mercedes Ruiz, també van recollir un trofeu commemoratiu per la seva contribució a l'entitat.

Carles Bayó, Ester Arcarazo i Joan Serrano també va rebre un reconeixement a l'acte, per haver participat a l'UBR des dels inicis. Finalment, els darrers obsequis van ser per Maria Antonia Recasens i Mercè Gómez, en agraïment a la seva tasca a la secretaria de la Unió de Botiguers. Després de l'acte, els assistents al sopar van gaudir d'una estona de música i ball.

F.R.

Fotos:
- Autoritats amb els quatre expresidents homenatjats
- Tallada del pastí­s
- Vista general de la sala.
- Moment dels parlaments.
- El regidor de Comerç, Joan Fandos i l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo, van regalar una placa de record al president de la UBR Joan Serrano.