Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla funcional del futur hospital Ernest Lluch serà presentat abans d'acabar aquest any

Els alcaldes de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet es van reunir el passat dimecres 7 de novembre amb la consellera de Salut, Marina Geli, el gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, Enric Mangas, i tècnics del departament per abordar el curs del projecte de construcció del futur Hospital Ernest Lluch.

En aquesta trobada, els alcaldes van manifestar a la consellera la seva preocupació davant el retard que s'està produint en l'encàrrec del projecte del futur hospital, ja que el compromís era realitzar-lo mentre es feia el procés de modificació urbanística de la zona. En aquest sentit, Marina Geli els va explicar que, tot i les dificultats que s'han produït, la Conselleria està complint amb els compromisos adquirits. Així, el Pla funcional de l'hospital, redimensionat per atendre una població de 220.000 persones, ja està finalitzat i serà presentat abans de final d'any als quatre municipis.

La presentació del Pla funcional es farà coincidir amb la convocatòria del concurs d'idees per a la construcció de l'hospital. L'import d'aquest concurs, que ascendeix a uns 120.000 euros, serà avançat pels quatre ajuntaments, segons un conveni a subscriure amb la Conselleria, per tal de tenir-lo llest en el mateix moment en què finalitzi la modificació urbanística dels terrenys.

F.R.