Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Butlletí posa en marxa un concurs mensual de fotos dels seus lectors

La revista municipal eBR El Butlletí de Ripollet posa en marxa, a partir d'aquest número, un concurs per escollir la millor fotografia del mes sobre un fet que hagi passat o s'hagi realitzat a la població. El guanyador s'endurà un reproductor MP4.

El concurs és per amateurs i obert a tota la població i pretén donar cobertura a aquells testimonis gràfics d'interès informatiu que puguin ser captats per la càmara de qualsevol ciutadà, des d'imatges d'actes culturals o esportius a fotografies-denúncia per fomentar el civisme.

Les fotografies concursants s'han d'enviar per correu electrònic a elbutlleti@ripollet.cat abans del dia 15 de cada mes. Les que arribin passat aquest termini entraran al concurs del mes següent. L'únic requisit tècnic que es demana és que siguin en format digital i tinguin un pes entre una i tres megues.

Es poden enviar tantes fotos com es vulgui, sempre identificades amb un títol i el nom i telèfon de contacte de l'autor. Cada mes es publicarà el treball guanyador, així com un recull de les millors fotos que hagin arribat a la redacció de l'eBR.