Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UBR editarà un àlbum de cromos commemoratiu amb imatges històriques de Ripollet

L'àlbum duu el nom de 'Ripollet pas a pas' i la seva edició s'emmarca dins els actes del 20è aniversari de la Unió de Botiguers. Els ciutadans podran aconseguir la publicació i els cromos, amb fotos antigues de Ripollet, al centenar de botigues associaciades. A més, tothom que el completi optarà al sorteig de premis, que es farà per Sant Jordi. L'altra activitat de celebració organitzada és el sopar d'aniversari que tindrà lloc dissabte, 10 de novembre, al Poliesportiu Municipal.

Amb motiu de la presentació de la iniciativa, el regidor de Comerç, Joan Fandos, ha agraït a la Unió de Botiguers el seu esforç per la promoció del comerç local i ha explicat que l'Ajuntament dóna suport als actes, subvencionant el 60% del seu cost. Per la seva banda, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha destacat la contribució de la UBR a la promoció del comerç i la memòria local. Finalment, el president de la Unió de Botiguers, Joan Serrano, ha senyalat que moltes de les imatges són inèdites i que no serà necessari fer cap compra per aconseguir l'àlbum ni els cromos.

FOTO1: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el president de la Unió de Botiguers, Joan Serrano, mostren una de les pàgines de l'àlbum.

FOTO2: Una de les pàgines de l'àlbum.

L.P.