Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·lectiu d'artistes Aula9 presenta 'Aigües 1000' a la Sala d'Art del Centre Cultural

La Sala d'Art del Centre Cultural acollirà durant tot el mes de novembre l'exposició 'Aigües 1000' del Col·lectiu d'Artistes Aula9. Es tracta d'una mostra on l'aigua és el motiu que inspira als artistes. La inauguració tindrà lloc el proper dilluns, 5 de novembre a dos quarts de vuit del vespre.

Donada la importància que l'aigua té per la vida i els éssers humans, aquest col·lectiu ha decidit centrar la mostra en aquest únic element. L'exposició sorgeix amb l'objectiu de fer un discurs obert, on cada espectador tingui la seva pròpia interpretació, a fi d'aconseguir el màxim de lectures possibles envers l'aigua. D'aquesta manera, l'exposició prefereix deixar les portes obertes a qualsevol mena de reflexió.

La mostra recull obres d'escultura, pintura, fotografia, i altres tècniques d'una tretzena d'artistes, com Ana Duran, Isabel Chao, Montse Chamorro, Marià Martín, Anna Riverola, Juan Mesa, Jimena Lucas, Josep Madaula, Montse Cògul, Francisco Fernández, Tito Vera, Jaime Torralba, Maria José Codosero.

F.R.