Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resultats esportius del 27 i 28 d'octubre

RUA
Juan Arias va participar aquest cap de setmana a la Marató de Venècia. Desprès de gairebé tres hores i mitja, Arias va arribar a meta en la posició 1.039 dels 5.230 que van acabar la cursa. D'altra banda, el passat 28 d'octubre, diverses noies del RUA van participar a la 'Cursa de les Dones', a Barcelona, que va comptar amb un total de 3.622 corredores.

Sonia Mañas va acabar en 11a posició a la general i 1a a la seva categoria juvenil. Laura Rangel va finalitzar en la posició 34 i 6a a la categoria Promesa. Darrera d'ella van arribar Mercedes Gracia i Laura Rubio, que van quedar en 2ª posició a la categoria especial de Mare-filla. També van finalitzar la proba Conchi Hernández i Sara Rubio.

CB Ripollet, 74 – Sentmenat, 72
La Salle Gràcia – CB Gassó (suspès per la pluja)

PATINATGE
Aquest diumenge, 28 d'octubre, a la pista de Castellar del Vallès, totes les patinadores del Cpa Ripollet han aprovat els seus exàmens demostrant el bon nivell tècnic i de forma que passen els patinadors i patinadores del club.
El patinador del Club Patinatge Artístic Ripollet, carles Gasset, ha estat seleccionat per participar al Campionat del Món de Patinatge Artístic a Gold Coast a Austràlia, que va començar el passat 28 d'octubre i acabarà el proper 10 de novembre.