Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou municipis del Vallès Occidental acolliran l'exposició 'Busco feina, immigració i món laboral'

Des del proper dilluns, 22 d'octubre fins el 2 de març de 2008, nou municipis del Vallès Occidental acolliran l'exposició 'Busco Feina, immigració i món laboral'. Ripollet presentarà la mostra el proper 5 de novembre. L'exposició recull el testimoni de dotze persones que fan de fil conductor per la complexa realitat social i laboral en que es troben immerses les persones nouvingudes a Catalunya procedents de països extracomunitaris.

Les dificultats en la recerca de feina i incorporació al món laboral, queden reflectides al llarg dels dotze plafons explicatius i la projecció audiovisual que composen la exposició.
'Busco feina, Immigració i món laboral' és una exposició creada conjuntament per les secretaries d'Immigració i Cultura del sindicat CCOO. Aquesta entitat participa en el projecte Immigració i Mercat de Treball del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, juntament amb el sindicat UGT, les patronals CECOT i CIESC, i els ajuntaments dels 23 municipis de la comarca.

El recorregut de l'exposició s'iniciarà el proper dilluns dia 22 d'octubre a Barberà del Vallès i continuarà pels municipis de Ripollet, Rubí, Polinyà, Cerdanyola del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Santa Perpètua de Mogoda i Sant Cugat del Vallès, on finalitzarà el dia 2 de març de 2008.

F.R.