Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova assemblea de les candidatures alternatives del Vallès i comunicat del CpR

El passat dissabte 20 d'octubre va tenir lloc una nova assemblea de les candidatures alternatives del Vallès a Sabadell. La sessió va servir per definir la feina que s'ha de fer a l'entorn del Consell Comarcal i, especialment, la feina que cal fer conjuntament a nivell comarcal des del treball conjunt de les diferents candidatures. El primer objectiu serà l'anàlisi i l'elaboració d'una alternativa al Pla d'Infraestructures que la Generalitat preveu pel Vallès Occidental, demanant la col·laboració de les entitats que fins ara hi ha estat treballant.

Per a Jacint Padró, regidor del CpR i representant de les CAV en el Consell Comarcal, “l'assemblea marca una nova etapa en el treball conjunt, més enllà de les formulacions teòriques, amb la voluntat d'incidir i d'introduir canvis en les polítiques que s'estan fent a la nostra comarca, colze a colze amb les entitats que ja les estan treballant des de fa anys, amb la voluntat d'esdevenir el seu portaveu a nivell comarcal”. Entre els temes a treballar en aquesta legislatura, les CAV s'han marcat les infraestructures de comunicació, els mitjans de comunicació local, l'habitatge, la defensa dels serveis públics, la defensa de les agressions al territori i la política de residus.

Comunicat del CpR sobre l'ECOPARC2
El CpR ha emès un comunicat on Eduardo Giménez, regidor, es mostra escèptic davant les explicacions de la regidora Rosa Martín que va explicar, en el darrer ple, que els episodis d'olors que hi havia hagut a Ripollet es devien al trencament d'una part de la teulada del magatzem de compost, que van obligar a substituir-lo, obra que va durar uns quants dies.
Segons Eduardo Giménez, regidor del CpR, “no és comprensible que les pudors a escombraries en descomposició que hem sentit i estem sentint en moltes zones de Ripollet, siguin provocades pel trencament del sostre de la nau d'emmagatzematge de compost. És conegut que l'olor del compost no té res a veure amb el que es va olorar durant els dies que va tenir lloc la incidència”.
En qualsevol cas, continua el regidor, “estem davant una nova constatació de problemes de funcionament en l'Ecoparc-2, la qual hem de sumar als molts que hi ha hagut fins ara."

FOTO: A la primera fila, tres dels regidors del CpR al ple de l'Ajuntament.

L.P.