Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La colla de Trabucaires de Ripollet rep el bateig entre amics

Coincidint amb la celebració del seu primer aniversari, la colla dels Trabucaires de Ripollet va organitzar, el passat diumenge 21 d'octubre, la primera trobada de colles trabucaires de Ripollet. Les diferents colles que van participar van realitzar un recorregut per la població es van trobar ala Sala de Plens de l'Ajuntament on l'alcalde, Juan Parralejo els va fer el bateig oficial.

La cercavila va començar a partir de les 11, amb sortida des del Centre Cultural, que i va comptar amb la participació dels Trabucaires de Gràcia de Barcelona, Trabucaires de Gràcia de Sabadell, Trabucaires de Cerdanyola, Miquelets de Badalona i la Germandat de Trabucaires de Sant Andreu Palomar, a banda de la colla ripolletenca.

La cercavila va transcórrer per la rambla de Sant Esteve, la plaça de Joan Abad, el carrer Pizarro i la carretera de Santiga fins arribar a l'Ajuntament, on van ser rebuts per l'alcalde de Ripollet i el regidor de Cultura, Ferran Tornel. Un cop a l'Ajuntament es va realitzar l'acte del bateig i diferents atorgaments d'obsequis dels padrins de la colla ripolletencs, de la colla a les colles convidades i del mateix Ajuntament.

Després de l'acte i de realitzar una exhibició de dispars a la plaça del 1r de maig, van continuar el recorregut fins al Centre Cultural.

F.R.