Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 28 obres participen al Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla

El Patronat Municipal de Cultura i Joventut de Ripollet ja ha constituït la comissió de selecció del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla. Aquesta comissió serà l'encarregada de visionar durant les properes setmanes les 28 obres que opten al concurs per tal de seleccionar les que seran finalistes.

La comissió de selecció està formada per un representant de cada companyia de teatre local, un de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, el responsable de la sala del Teatre, un tècnic de l'àrea de Cultura i dos professionals del món teatral. Un cop decidides les obres, el proper 20 de desembre, a les vuit del vespre, es durà a terme un sorteig per establir l'ordre de les actuacions. Les representacions seran els diumenges: 10, 17 i 24 de febrer i 2, 9 i 16 de març, a les set de la tarda, al Teatre Auditori. Finalment, el veredicte i lliurament de premis serà el proper 30 de març.

Enguany s'han presentat al certamen teatral una trentena d'obres, una xifra superior a l'anterior edició, en la qual van participar 22; finalment, són 28 les que han estat admeses segons el compliment de les bases. Algunes companyies ja han participat en les passades edicions, mentre que n'hi ha d'altres que es presenten per primera vegada. Pel que fa a la procedència dels grups que hi participen, és diversa; n'hi ha de Barcelona, Calaf, Sabadell, Calafell, Sant Celoni, Canovelles, Sant Cugat, i Vilassar de Mar, entre d'altres.

F.R.