Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Can Mas impulsa un projecte d'educació mediambiental

L'IES Can Mas ha iniciat enguany el projecte d'educació mediambiental “Fem net, fem verd”. La iniciativa, que tindrà una durada de tres cursos acadèmics, pretén millorar els hàbits i valors de l'alumnat i millorar l'eficiència i l'estalvi en la utilització dels recursos energètics en tots els àmbits de la vida.

“Fem net, fem verd” preveu la col·laboració de l'alumnat de l'IES així com dels professorat i les famílies i també d'institucions com l'Ajuntament de Ripollet o el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que ha aprovat el projecte i l'ha dotat amb una partida pressupostària.
Entre els objectius de la iniciativa destaquen la millora de la coneixença de l'entorn immediat del centre, començant pels arbres i les espècies vegetals del pati de l'institut. També la creació de la figura dels “delegats i delegades verds” a tots els cursos i la introducció de pautes de consum responsable.
A banda, el projecte també contempla la sol·licitud d'instal·lar plaques solar a l'IES per millorar l'eficiència energètica o la promoció d'unes jornades amb el medi ambient com a eix temàtic, entre moltes altres iniciatives.