Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la celebració de les Festes del Pilar

Dijous 11 d'octubre comencen les Festes del Pilar amb una sèrie d'actes i activitats organitzades pel Centro Aragonés de Ripollet i que s'allargaran fins diumenge 14 d'octubre. El dia 11 a les nou del vespre es farà el pregó d'inici de festes a càrrec de Pepe Toledano, a la seu social del centre, acompanyat d'un aperitiu de préssec amb vi i una nit cultural, on es projectarà la sarsuela “La alegria de la huerta”.

El dia 12 d'octubre, dia del Pilar, es farà a les vuit i mitja del matí el tradicional “Chupinazo”. Posteriorment, a les deu del matí, hi haurà una traca en honor a la Verge i mitja hora després la processó. A tres quarts de dotze es farà la ofrena floral a la Parròquia de Sant Esteve i la Missa Baturra.
A la una i quart hi haurà el ball de gegants a la seu social del Centro Aragonés i un dinar de germanor a les 14:30. Per acabar el dia, a les set de la tarda s'oferirà un Gran Festival de Jotas al Teatre Auditori amb el grup 5 Villas.
De cara a dissabte, a les 9 del matí es farà un esmorzar típic aragonès pel als socis i jocs autòctons d'Aragó. A les 12 hi haurà campionat de Birlos i a les 5 de la tarda campionat de Guiñote.
Tancarà la festa el dia 14 d'octubre amb un campionat de dards a les 12 del migdia a la seu social del Centro Aragonés i a les sis de la tarda es farà un concurs de dolços i truites per acabar a les vuit del vespre amb l'entrega de trofeus i un fi de festa.

Centro Aragonés de Ripollet: Carrer dels Afores, 3.

L.P.