Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Especial eBR: Nova temporada al Teatre Auditori

Aquest mes d'octubre es reprèn la programació del Teatre Auditori després de les vacances d'estiu. Les dues primeres propostes porten a l'escenari de Ripollet a Vicky Peña amb Kurt Weill i a David Selvas amb l'obra Una còpia.

Al llarg del Kurt
En aquest recital, l'actriu i cantant Vicky Peña, acompanyada al piano per Jordi Camell, alterna cançons de Kurt Weill amb reflexions en les quals evoca la figura d'aquest compositor alemany nascut a Dessau i mort a Nova York l'any 1950. La seva contribució a la música del segle XX és molt abundant i variada, però sobretot és coneguda per les seves composicions per al teatre i, especialment per les seves col·laboracions amb el dramaturg Bertol Brecht. Segons Vicky Peña, Al llarg del Kurt és un petit esbós personal i artístic d'aquest compositor, compromès amb l'art del seu temps, i a la vegada un apunt sobre la convulsa època que li va tocar viure. Podeu veure aquest espectacle el divendres 5 d'octubre a les 22h.

Una còpia
Interpretada per Andreu Benito i David Selvas, Una còpia ens parla de la recerca de nosaltres mateixos, de l'originalitat de cadascú, del fracàs de les relacions pare-fill i de la capacitat d'estimar. A través d'aquesta petita peça teatral de Caryl Churchill i sota la direcció de Jordi Prat i Coll, coneixem la història d'un pare, Salter, amb els seus dos fills (Bernard 1 i Bernard 2). Un d'ells és l'original i l'altre és un clon. Trenta anys després els fills descobreixen la veritat i demanen explicacions al pare. La podreu veure el 19 d'octubre a les 22h.

Sortida a Manresa
D'altre banda, el diumenge 21 d'octubre l'associació d'espectadors del Teatre farà una sortida a Manresa on l'associació El Galliner els ensenyarà el remodelat Teatre Kursaal. A la tarda s'assistirà a la preestrena de l'obra A la Toscana de Sergi Belbel que s'estrena al novembre al TNC.

L.P.