Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 3 d'octubre

A la darrera sessió va tenir lloc l'aprovació de la pròrroga dels serveis del Pla educatiu d'Entorn, pel curs 2007-2008. D'altra banda es va adjudicar la gestió de la Llar d'Infants, La Rodeta de Molí, a la cooperativa Mirada Infantil SCCL.

L'ampliació de la pròrroga Pla Educatiu d'Entorn implica el manteniment de diferents actuacions als centres educatius com tallers d'estudi, assistits, tallers i jocs, per un total d'uns 75.000 euros.

També es va donar el vistiplau a l'adjudicació de la gestió de la Rodeta de Molí, a la Cooperativa Mirada Infantil SCCL, per un import de 229.000 euros.

D'altres acords presos van ser la licitació de les obres, per la segona fase de remodelació de la rambla de Sant Esteve, parc dels Mestres, plaça del Molí, i alguns trams dels carrers del Sol i carrer Nou. L'import de l'obra serà d'uns 810.000 euros.

Finalment també es va fer la concessió administrativa de la segona planta del centre d'Interpretació del patrimoni, per a us privat de l'escola de Música, a càrrec de l'empresa RIPOLLET EDUCACIÓ, SL.

F.R.