Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Colles geganteres de dins i fora de Catalunya participen a la XVII Plantada de Gegants

El passat diumenge, 7 d'octubre un total de 12 colles de gegants i cap grossos van participar a la Plantada de Gegants organitzada per la CRAC. Durant tot el matí els gegants van passejar-se per la rambla de Sant Jordi i Sant Esteve fins a la plaça de les antigues pistes de bàsquet de l'esbart, on van realitzar la ballada final i la Coral del Vallès va interpretar Can Ripollet, en honor a Josep M. Brull.

Les colles de les Borges Blanques, Tàrrega, Cornellà, La Beguda de Dalt, La Selva del Camp, Canovelles, Esparraguera, Lliçà d'Amunt, Sant Andreu del Palomar, Reus, Tautavel i Ripollet van participar a la XVII Plantada de Gegants. Les activitats van començar a les onze del matí, amb la cercavila que va anar fins a les pistes de l'esbart. Totes les colles van realitzar el seu ball de lluïment davant del miler de persones que es van aplegar a la plaça. La CRAC va voler agrair la participació de les colles amb un obsequi per als caps, per par de l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo i el regidor de Cultura, Ferran Tornel.

Fotos:
- Inici de la cercavila.
- La Coral del Vallès va interpretar Cant a Ripollet.
- Les Colles van realitzar una ballada de mostra a la plaça de les pistes de bàsquet.
- L'alcalde Juan Parralejo, el Regidor de Cultura, Ferran Tornel, Nuria Brull, filla de Josep M. Brull i Rosa Maria Dumenjó, membre de la CRAC, a l'escenari central.

F.R.