Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bases concurs de disseny del logotip del PIJ

Amb motiu de la creació d’un logotip per al Punt d’Informació Juvenil de Ripollet, el Patronat Municipal de Cultura i Joventut convoca un concurs amb les següent bases:

1. Podran participar-hi tots els/les joves de la Comarca Vallès Occidental. El Jurat valorarà positivament els treballs presentats pels joves entre 14 i 25 anys.
2. Cal que els logotips presentats siguin originals i inèdits.
Els logotips podran ser en color (quadricomia) o blanc i negre. S’ha de tenir en compte que majoritàriament es reproduirà a una tinta.
3. Al logotip hi ha de figurar el següent text: “PUNT D’INFORMACIÓ JUVENIL DE RIPOLLET”.
4. Les obres s’han de presentar en format DIN A3 (29.7 X 42), i acompanyades de suport informàtic. Els logotips han d’anar sense signar i junt amb les obres s’ha d’adjuntar un sobre tancat amb les dades de l’autor/a.
5. Les obres s’hauran de presentar al Casal de Joves, rambla de Sant Jordi, 6, 08291 Ripollet, tel: 93 586 46 52. abans del dia 21 de juny de 2002.
6. Tots els logotips participants es mostraran al públic del 26 d’agost al 8 de setembre al vestíbul del Centre Cultural.
7. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 26 de juny a les 20 hores al Casal de Joves.
8. El Jurat estarà format per un membre del Consell d’Administració, un representant del PMCiJ, un representant de les entitats juvenils i un expert en el camp del disseny i/o dibuix.
9. El logotip guanyador serà premiat amb un premi de 200 €.
10. El logotip guanyador passarà a ser propietat del PMCiJ.
11. Els logotips no premiats podran ser retirats pels seus autors a partir del dia 16 de setembre de 2002. Els treballs no retirats en un termini de dos mesos passaran a ser propietat del PMCiJ
12. Si el Jurat decideix que els logotips presentats no reuneixen la qualitat suficient, l’organització es reserva el dret de declarar desert el concurs.
13. La participació en el concurs pressuposa la total acceptació de les bases.

Qualsevol detall no previst en aquestes bases, l’ha de resoldre l’organització, en aquest cas el PMCiJ.