Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festiva inauguració de la remodelació del parc de Maria Regordosa

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat pel gerent de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Vendrell, van presidir el passat dissabte, 29 de setembre, la inauguració de la remodelació del parc de Maria Regordosa. Un acte de caire festiu, que va coincidir amb la celebració de les Festes de la Tardor del barri del Pont Vell.

Aquest espai, de 5.400 metres quadrats, ha estat refet completament, així com els seus accessos. La reforma ha buscat millorar la relació del parc amb el context urbà, tot creant una nova percepció de l'espai, el qual s'ha dividit en bombolles, amb diferents usos. L'obra, amb un cost de prop de 800.000 euros, ha estat cofinançada gairebé al 50% per l'Ajuntament i la Mancomunitat.

El gerent de la Mancomunitat de Municipis va explicar que la realització d'aquesta remodelació ha estat possible gràcies a la voluntat de l'Ajuntament de Ripollet i va assegurar que “Ripollet és un municipi exemplar en l'àmbit metropolità, per l'atenció que presta als seus espais públics”. L'alcalde, per la seva part, va explicar que els objectius d'aquest projecte eren, a més de fer un parc ampli i obert, crear un espai adaptat a les persones amb mobilitat reduïda i fer la connexió amb el CAP II. Tres objectius, que assegura s'han aconseguit. Parralejo també va demanar als assistents que tinguin cura del parc, especialment pel que fa als excrements dels animals domèstics, i va explicar que milloraran totes aquelles petites coses que els veïns ja li han comentat.
La festa d'inauguració, va comptar amb inflables pels més petits i l'obsequi d'una planta per a la resta d'assistents a l'acte.

R.H