Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura la remodelació del Parc de Maria Regordosa.

Aquest dissabte, a partir del mig dia, coincidint amb les Festes de la Tardor de Tiana-Pont Vell, s'inaugurarà la remodelació del parc de Maria Regordosa. Aquest espai, de 5.400 metres quadrats, ha estat refet completament, així com els seus accessos. La reforma ha buscat millorar la relació del parc amb el context urbà, tot creant una nova percepció de l'espai. L'acte comptarà amb la presència de Juan Parralejo, alcalde de Ripollet i Jaume Vendrell, gerent de la Mancomunitat de Municipis de l'AMB.

La intervenció al parc ha consistit en una remodelació integral de l'espai públic, instal·lacions de llum, clavegueram i millora dels accessos al parc i a l'ambulatori del carrer de Tarragona. Així, l'espai verd s'ha distribuït en "bombolles", amb diferents usos, com ara, de fusta amb bancs per al descans, de cautxú o sorra per al joc o de flors, de tipus decoratiu i una font A més, s'ha esponjat la zona verda, amb la retirada d'uns centenar d'arbres i arbusts i la seva substitució per espècies mediterrànies i prat.

La remodelació del parc de Maria Regordosa ha estat cofinançada entre l'Ajuntament, que ha aportat uns 340.000 euros, i la Mancomunitat de Municipis de l'AMB, els 451.000 restants. Dins l'obra, s'ha inclòs la millora de la connexió amb el CAP II, amb la construcció d'un nou pas a peu de carrer de Tarragona, senyalitzat amb semàfor. Aquest substitueix el soterrani, que ha quedat anulat. Igualment, s'ha canviarà la il·luminació, per fanals més moderns i funcionals.

Finalment, cal destacar la creació de dues vies de pas adaptades des de la carretera de Barcelona i el carrer de Nostra Senyora dels Àngels.