Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal ordinari del 27 de setembre de 2007

El dijous, 27 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, s'ha convocat una nova sessió del Ple de l'Ajuntament de Ripollet. L'ordre del dia de la sessió inclou una modificació de la plantilla del Patronat Municipal d'Ocupació. També s'assenyalaran les noves festes locals pel calendari del 2008 i es realitzarà el nomenament d'un nou membre del Consell d'Administració del Patronat Municipal de Comunicació. La sessió serà retransmesa per Ripollet Ràdio (91.3 FM).

Posteriorment, es donarà pas a algunes modificacions de les partides de despesa de l'Ajuntament i es tornarà a debatre el text de l'ordenança de Xarxa de Telefonia Mòbil, amb les al·legacions que s'hi han afegit.

També es tractarà la reordenació d'espais del Pla especial de l'anell viari del Sector Baricentro i la millora urbana de la carretera de Santiga amb carrer de Magallanes.

Quant a mocions, se'n debatran tres, totes presentades pel Partit Popular: una sobre els tiquets menjador, una segona sobre el control estadístic de l'Ajuntament i, finalment, una darrera sobre l'abocament de deixalles al costat del Poliesportiu Municipal.

FOTO: L'alcalde, Juan Parralejo, a la roda en premsa per donar compte dels punts que abordarà el proper Ple.

F.R.