Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detingut per presumpte abús sexual

El passat dimarts, 25 de setembre, sobre tres quarts d'una del migdia, els agents de la Policia Local de Ripollet van procedir a la detenció d'O.H.L.M. per un presumpte delicte d'abús sexual comès al carrer Sant Jaume de Ripollet.

En un primer moment un agent va ser requerit pels vianants del carrer Sant Jaume i es va acostar al lloc dels fets en sospitar del comportament d'un ciutadà envers a una jove. Davant de la presència de l'agent, aquest senyor es va posar molt nerviós, es va negar a identificar-se i va voler defugir de l'actuació policial.

En arribar dos agents més, diversos testimonis van informar-los que el detingut acabava d'abusar sexualment de la jove fent-li petons i tocaments per tot el cos mentre la retenia en contra de la seva voluntat i es van oferir a declarar.

Immediatament els agents de la Policia Local, amb col·laboració de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, van procedir a la detenció de l'individu per tal de posar-lo a disposició judicial. Durant la detenció, l'individu es va resistir i va insultar els agents i a diversos veïns de la zona que els estaven avisant de l'agressivitat d'aquesta persona.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana i, especialment, la d'aquests testimonis que ha estat imprescindible i fonamental de cara a la continuació de les diligències policials i judicials.

Els telèfons de la Policia Local de Ripollet són el 092 (només des de telèfon fix) i el 93.504.60.06.

F.R.