Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de persones gaudeixen del vespre d'astronomia

La Casa Natura va iniciar el passat dissabte, 22 de setembre, les activitats de l'agenda de tardor, amb una vetllada d'astronomia, en la que hi van participar una trentena de persones. Donat que les condicions metereològiques van impedir realitzar l'observació del cel, ja que fins i tot va ploure, l'Associació Astronòmica de Sabadell, encarregada de l'activitat, va improvisar una conferència sobre astronomia.

La regidoria de Medi Ambient ja ha anunciat que l'Ajuntament programarà aviat una sessió d'observació astronòmica, ja que resulta una activitat que agrada molt i sol comptar amb una important participació.

L'agenda de tardor de la Casa Natura continua aquesta setmana amb els actes de commemoració de la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura, amb una conferència sobre els beneficis de l'exercici en la salut, aquest dimecres, 26 de setembre, a les 7 de la tarda. Per últim, aquest divendres es presentarà el projecte Ripollet per quatre camins que s'iniciarà diumenge amb l'itinerari pel Ripollet Botànic.

R.H.