Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat vàries activitats per commemorar la Setmana de la Mobilitat, que se celebra del 22 al 29 de setembre. En el marc de l'agenda de tardor de la Casa Natura, aquest dimecres, dia 26, a les 19 hores, s'oferirà una conferència sobre els beneficis de l'exercici en la salut a càrrec del doctor Agustí Guiu.

Una altra acte organitzat és la presentació, el 28 de setembre a les 13 hores, de 'Ripollet per quatre camins'. Aquest projecte pretén donar a conèixer Ripollet des de diferents punts de vista, establint quatre recorreguts anomenats Ripollet històric, Ripollet botànic, Ripollet d'esbarjo i Ripollet natural. Es tracta de quatre itineraris documentats que mostren la diversitat que podem trobar en el municipi.

La Setmana finalitzarà el proper dia 30 de setembre, a les 11 hores, amb un dels recorreguts del Ripollet per quatre camins, el Ripollet Botànic, que organitza el Punt d'Informació Pinetons, instal·lat a la Casa Natura.

Amb la voluntat de treballar per assolir un municipi de qualitat on les persones puguin viure en bones condicions, des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha informat que en els propers mesos es dotaran de més llocs d'estada en les zones verdes de Ripollet. També es construiran més carrils bici per poder utilitzar la bicicleta com un mitjà efectiu de transport i, així, facilitar la mobilitat sostenible de la ciutadania.

R.H.