Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les matriculacions del Patronat Municipal de Cultura i Joventut.

Un total de 318 persones s'han inscrit per participar en els 30 tallers del Patronat Municipal de Cultura i Joventut. La matriculació que s'inicia el dia 24 de setembre i la preinscripció va concloure el dia 17 del mateix mes. El dia 19 es va fer el sorteig dels grups que tenien més demanda d'alumnes: guitarra, photoshop, arts plàstiques i ioga. A hores d'ara encara queden places lliures en alguns tallers com balls de saló, ceràmica, teatre, tall i confecció, pintura i arts decoratives. Aquells que estiguin interessats es poden dirigir al Centre Cultural fins el 27 de setembre.

Per realitzar la matriculació cal portar una fotocòpia del DNI i una fotocòpia del número de compte bancari. L'import és de 21,85 euros la matrícula i 21,85 euros la mensualitat.
D'altra banda el termini d'inscripció dels tallers del Casal de Joves encara està obert i queden places lliures als tallers de dansa del ventre, teatre, calaix flamenc, curtmetratges i multimèdia. Per a més informació us podeu adreçar al mateix Casal.


L.P.