Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració de la 12a Marxa Ciclista a Ripollet

El proper diumenge, dia 30 de setembre, a dos quarts d'onze del matí, davant l'escola Escursell, s'iniciarà la dotzena Marxa Ciclista a Ripollet. Aquesta passejada està inclosa dins el programa d'actes de les Festes de la Tardor, organitzades per l'AV Can Tiana-Pont Vell, amb la col·laboració del PAME per aquesta activitat.

L'objectiu de la Marxa és realitzar un passeig pels carrers de Ripollet sense ànim de competir, només de gaudir de la bicicleta. A més d'oferir un obsequi per a cada participant, es realitzarà amb un sorteig al final de la Marxa. L'AV Can Tiana-Pont Vell també oferirà un esmorzar per a tots aquells participants que així ho desitgin. A l'arribada, a l'escola Tiana, se celebrarà una botifarrada per a tots els corredors i resta de públic assistent.

L'organització d'aquesta Marxa també compta amb la col·laboració del Club Ciclista Gonzalvo i del Club Ciclista Ripollet, col·locant els seus corredors davant, al costat i darrera de la Marxa, per tal que el grup estigui el més controlat i ordenat possible. Igualment faciliten aquesta labor els responsables d'educació viària de la Policia Local.

F.R.