Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llistes provisionals d'admesos i exclosos al sorteig de pisos de protecció oficial

L'Institut Metropolità de Promoció del Sòl (IMPSOL) ha fet públics els admesos al sorteig dels 128 pisos de protecció oficial que l'ens construirà als terrenys, venuts per l'Ajuntament i situats a peu del parc dels Pinetons. Segons les llistes provisionals d'admesos, entraran en sorteig del proper 19 d'octubre un total de 843 persones, mentre que 323 quedaran fora. No obstant, els exclosos disposen de 15 dies, a partir de la notificació que els farà l'IMPSOL, per presentar al·legacions.

El Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus acollirà, la tarda del dia 19 d'octubre, el sorteig dels 128 habitatges de protecció oficial, que es construirà al sector Pinetons de Ripollet. L'empresa pública IMPSOL edificarà la promoció a la parcel·la d'11.300 metres quadrats, ubicada entre la rambla de les Vinyes i l'avinguda de Catalunya. Es tracta d'un edifici en forma d'U, de planta baixa i quatre pisos d'alçada, amb 128 habitatges i prop de 2.000 metres quadrats en locals per a petits negocis i un jardí per a ús veïnal. Amb aquesta ja sumen més de 500 pisos i 7 promocions les realitzades al municipi amb suport de l'Ajuntament de Ripollet.

DESCARREGUEU LA LLISTA PER SABER SI ESTEU ADMESOS
El document mostra per ordre alfabètic les següents llistes:
- Llista A d'admesos (690 persones, de 18-35 anys)
- Llista B d'admesos (152, majors de 35 anys)
- Llista C d'admesos (1, discapacitat)
- Llista d'exclosos

Els interessats rebran de part de l'IMPSOL una carta informant de l'admissió o desestimació de la seva sol·licitud. Els exclosos disposen de 15 dies a partir de la recepció d'aquesta notificació per presentar al·legacions.

Més informació:
IMPSOL 93 223 51 51