Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Ripollet participa al 6è Torneig de l'Amistat

L'equip de futbol sala de la Policia Local va aconseguir la segona posició al torneig inter-policial celebrat a la ciutat italiana de Savona, entre els dies 6 i 8 de setembre. Aquest torneig, de caire benèfic, està organitzat per Giancarlo Bossolino, president de l'Associació Esportiva Eurocalcio 2000, amb la col·laboració de Lions Club Savona.

L'equip ripolletenc va participar en aquesta sisena edició, juntament amb policies i bombers de 2 equips de Madrid i 9 italians. Els agents locals, després de guanyar 5-2 a l'equip de la Guardia Costiera de Savona, va restar segon en perdre a la final 3-2 contra la Policia Municipal de Madrid.

De les 6 edicions del torneig, els agents locals han participat a 4. Pels tots ells, aquesta estada suposa, més enllà de la competició esportiva, uns dies de convivència, que serveixen per mantenir i augmentar vincles d'amistat i germanor entre companys de diferents cossos policials i de bombers d'altres llocs. Enguany, la recaptació aconseguida de les inscripcions dels equips participants ha estat destinada a beques per alumnes de l'Ateneu de Savona.

R.H.