Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un presumpte lladre reincident

Sobre les tres quarts de dues de la matinada, del dia onze de setembre, després de la trucada d'un ciutadà, agents de la Policia Local de Ripollet van procedir a la detenció d'E.C.G. veí de Ripollet i amb un ampli historial delictiu per un presumpte atracament de robatori amb força.

Segons sembla, aquest individu va saltar a un balcó baix i va penetrar a l'interior d'un domicili, on va sostreure diversos objectes. En sortir, va ser descobert per un veí que ràpidament va trucar a la Policia Local. La patrulla va fer acte de presència immediatament al lloc per esbrinar la descripció del delinqüent i altres dades.

Posteriorment, es va fer una batuda per la zona per tal de localitzar l'individu i procedir a la seva detenció. Cal fer esment que aquesta persona ja havia estat detinguda a Ripollet pels mateixos motius a principis del mes de setembre.

La mateixa nit també es va practicar una detenció per alcoholèmia positiva. El conductor, que en ser novell no pot superar els 0,15 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, va donar un resultat superior a 1,20 mg/l, nivell que és vuit vegades superior al que li permet la llei i gairebé cinc vegades superior al màxim permès als conductors de turismes no novells (0,25 mg/l).

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana i recorda els seus telèfons de contacte 092 (només des de telèfon fix) i 935046006 (des de fix i mòbil).